Algemeen

Voor iedereen die kennis wil vergaren over de do’s en don’ts van online (intensief) behandelen in de specialistische GGZ en over de (kosten-)effectiviteit ervan. Zowel behandelinhoudelijke als de bedrijfskundige aspecten.

Inloggen

Als lid krijg je krijgt toegang tot de gehele kennisbank van de LMcare Academy. Ook ontvang je automatisch updates zodra er nieuwe content beschikbaar is of nieuwe ontwikkelingen zijn.

Op de inlogpagina van www.lmcare-academy.nl kan je inloggen. Heb je problemen met inloggen na bijvoorbeeld het wijzigen van het wachtwoord of doordat er meerdere gebruikers inloggen op dezelfde computer? Dan adviseren wij de cookies te verwijderen. Ook kan je via een incognito-tabblad inloggen of gebruik maken van een andere browser zoals Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari.

Bijscholingen/nascholingen

Op dit moment nog niet. Wel treffen we op de achtergrond voorbereidingen om dit in de toekomst aan te bieden. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan als lid. Je ontvangt dan automatisch updates over alle ontwikkelingen binnen de LMcare Academy

Nieuwste artikelen