Algemene voorwaarden

Welkom bij onze website! Voordat je je gratis lidmaatschap activeert, vragen we je vriendelijk om deze algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op jouw gebruik van onze website en de bijbehorende diensten. Door je te registreren als lid en gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Lidmaatschap
1.1 Registratie: Om gebruik te maken van ons gratis lidmaatschap, moet je je registreren op onze website. Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van nauwkeurige en actuele informatie tijdens het registratieproces. Het is niet toegestaan om je voor te doen als iemand anders of valse informatie te verstrekken.

1.2 Leeftijd: Je moet ten minste de minimumleeftijd hebben bereikt die wettelijk vereist is in jouw rechtsgebied om een bindende overeenkomst aan te gaan. Als je jonger bent dan de vereiste leeftijd, dien je toestemming te hebben van een ouder of voogd voordat je je registreert als lid.

1.3 Accountbeveiliging: Je bent verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van je accountinformatie, inclusief je gebruikersnaam en wachtwoord. Elk gebruik van je account, of het nu door jou is of door iemand anders met behulp van je inloggegevens, valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Aansprakelijkheid
2.1 Gebruik op eigen risico: Je gebruikt onze website op eigen risico. We bieden geen garanties met betrekking tot de beschikbaarheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of inhoud van onze diensten. We zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies die voortvloeit uit jouw gebruik van onze website.

2.2 Externe links: Onze website kan links bevatten naar externe websites van derden. We hebben geen controle over dergelijke websites en zijn niet verantwoordelijk voor hun inhoud of beschikbaarheid. Het gebruik van externe websites is onderworpen aan de voorwaarden en het privacybeleid van die websites.

Copyright
3.1 Alle scholingen zijn eigendom van LMcare en mogen op geen enkele wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt worden en evenmin in een retrieval systeem worden opgeslagen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Wijzigingen en beëindiging
4.1 Wijzigingen: We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment naar eigen goeddunken te wijzigen. We zullen eventuele wijzigingen duidelijk kenbaar maken op onze website. Door onze website te blijven gebruiken na het doorvoeren van wijzigingen, ga je akkoord met de herziene voorwaarden.

4.2 Beëindiging: Je kunt op elk moment je lidmaatschap beëindigen door je account te verwijderen. We kunnen ook je lidmaatschap beëindigen als je deze algemene voorwaarden schendt of als we besluiten om onze diensten stop te zetten. In geval van beëindiging blijven de bepalingen met betrekking tot intellectuele eigendom, aansprakelijkheid en geschillen van kracht.

 

Bedankt voor het lezen van onze algemene voorwaarden. We wensen je veel plezier en nuttige ervaringen op onze website!